Prinses Margrietstraat 16
2678 EC De Lier
Tel: 0174-513159

 
 
 
 
PRODUCTEN - RAAMDECORATIE - HORIZONTALE JALOEZIEňN
 
 
Horizontale jaloezieŽn vormen een strak en stijlvol geheel in elk interieur. Door het kantelen van de lamel kan de lichtinval geregeld worden. JaloezieŽn zijn praktisch en zeer fraai. Ze weren niet alleen de zon, maar zorgen bovendien voor een stijlvolle, efficiŽnte afscherming, dus optimale privacy. Aluminium jaloezieŽn zijn bovendien ook uitstekend geschikt voor badkamers.

U kunt door de keuze van accentlamellen uw eigen jaloezie creŽren. Hiermee krijgt u een persoonlijke jaloezie met een speels accent. Er zijn jaloezieŽn die door verschil in lamelbreedte prachtige lichtpatronen teweeg brengen.

Naast de aluminium uitvoering kunt u ook kiezen voor houten jaloezieŽn. Door het gebruik van hout creŽert u een prachtige warme sfeer door de zachte lichtinval. U heeft ruime keus uit verschillende kleuren en mogelijkheden. Laat u inspireren door behaaglijke luxe met een doordachte functionaliteit.

Horizontale jaloezieŽn zijn uiterst geschikt als zonwering en door de fraaie vormgevingen een lust voor het oog. Door de ruime keuze in kleuren en materialen vindt u altijd de lamel die bij uw stijl past.

U kunt kiezen uit stoffen lamellen, aluminium lamellen, houten lamellen en PVC lamellen.
Luxaflex

 
 
 
B&S Stoffering | Woning | Meubel | Project